logo
0

Отстраняване на петна с Bissell 1558N SpotClean Professional

Преносим уред за отстраняване на петна
BISSELL® SpotClean® Pro е най-мощният почистващ уред на BISSELL® за осигуряване на професионална чистота. Благодарение на комбинацията от мощно засмукване, специален почистващ разтвор и дюза, оборудвана с четка, премахва упорити замърсявания и петна в дома или в колата. Навсякъде, където би било трудно да премахнете замърсяванията с обикновенна прахосмукачката.

       


Отделни контейнери за вода
SpotClean® Pro разполага с големи по обем отделни контейнери за чиста и мръсна вода, които позволяват по-рядко пълнене и изпразване на контейнерите. Уредът е снабден с кабел с дължина 6,5 м и маркуч с дължина 1,5 м, които ще ви помогнат лесно и бързо да отстраните петна от килими, тапицерии на автомобила, стълби и др. Подобно на професионалните почистващи уреди за килими, SpotClean® Pro може да премахне петна от, например, вино, чай, кафе, кал и много други замърсявания. Опаковката съдържа проба на BISSELL® Wash & Protect Pro Formula и две устойчиви приставки срещу петна.



Резултат като от професионално почистване
Комбинацията от висока мощност на засмукване, почистващ препарат Bissell® и специални приставки ще ви помогне винаги да постигате професионален резултат.      



Чисто навсякъде и по всяко време
Почистването никога не е било по-лесно - използвайте уреда за отстраняване на петна, за да почистите тапицерия, килими, изтривалки, стълби и интериор на превозно средство.


Bissell® професионални почистващи продукти
Почистващите препарати Bissell® помагат за дълбоко почистване на килими и петна.


Допълнителен обхват
Маркучът с дължина 1,5 м и захранващият кабел с дължина 6,5 м ви позволяват да почиствате дори труднодостъпни места.