logo
0

Наличност

НА СКЛАДА - ВЕДНАГА ЗА ЕКСПЕДИЦИЯ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.
Продуктите, които са така означени, са физически налични в нашия дистрибуционен склад. В случай на поръчка до 13:30 часа още в същия ден предаваме поръчката за експедиция.
Доставка от DPD, Ekont или GLS на посочения от вас адрес: Поръчките, които са направени в работен ден преди 13:30 часа. се изпращат на същият ден. В деня на доставката ще получите подробна информация за доставката (ще получите имейл и SMS).
ПРОДУКТЪТ Е В СКЛАДА ЗА ПОДГОТВИТЕЛНО СЪХРАНЕНИЕ
Продуктът се намира в наш съседен склад, от където го преместваме до нашия дистрибуционен склад и го изпращаме чрез куриерски фирми до Вас. Продуктът ще бъде доставен до склада ни до оказания срок от получаване на Вашата поръчка, след това веднага го изпращаме. При всеки един продукт е написано отделно времето за доставка.
ПРОДАДЕНО
Продукт с това означение актуално не се намира в нашия склад нито в склада на доставчика. Ако имате въпроси, моля обадете се на наша инфолиния: +359 877 434266,
Eмайл: info@digiexpert.bg
В случай на термина "Наличен от", имаме потвърждение за доставката на продукта в нашия склад и ще Ви бъде изпратена до посочената дата.
Информация:
В изключителни случаи може да се получи закъснение на доставката с 1 работен ден, поради препълване на складовия капацитет. Ако имате въпроси, моля обадете ни се.