logo
0

Barbershop

BarberShop 


💈 Ексклузивно предложение за фризьорски салони 💈
На вниманието на всички собственици на фризьорски салони и стилисти, които искат най-доброто за своите клиенти! Радваме се да разкрием нашата изключителна колекция от първокласни марки за подстригване, избрани специално за взискателни салони като вашите.

Какво отличава нашето предложение?
Достъп до престижни марки: Повишете нивото на обслужване с реномирани марки от висок клас, които излъчват лукс и качество.
Изключителна продуктова линия: От първокласни самобръсначки до луксозни комплекти за подстригване, нашата колекция предлага всичко необходимо, за да дадете на клиентите си несравнимо изживяване.
Ненадминати отстъпки: Насладете се на ексклузивни отстъпки и специални оферти от нашата желана селекция, което прави по-лесно от всякога да запасите рафтовете си с най-добрите продукти.
Подобрете репутацията си: С нашите първокласни марки ще затвърдите репутацията на фризьорския си салон като предпочитано място за елитни изживявания в грижата за косата.


Защо да изберете от нас?
✅ Ненадминато качество: Подбираме ръчно само най-добрите марки, известни със своята изработка и превъзходно представяне.
✅ Специализирана поддръжка: Нашият екип се ангажира да предоставя персонализирана помощ, за да гарантира, че ще намерите идеалните продукти за вашият салон.
✅ Безпроблемна поръчка: Насладете се на безпроблемно онлайн пазаруване със сигурни транзакции и доставка до посочен от вас адрес.
✅ Партньор в успеха: Ние не сме просто доставчик, ние сме вашият партньор в издигането на салона ви до ново ниво на съвършенство. Не пропускайте тази възможност да повишите репутацията си и да зарадвате клиентите с превъзходно изживяване при поддържане на косата.
 

Кристина

Кристина Пешева - специалист продукти за фризьорски салони

Ако имате нужда от помощ, не се колебайте да се обадите на нашата линия за поддръжка. Нашият специалист е на разположение, за да ви помогне при всякакви въпроси или проблеми, които може да имате. Ние се стремим да осигурим отлично обслужване на клиентите и очакваме да ви помогнем.
📞 Телефон: +359 87 757 1669
✉️ Имейл: barbershop@digiexpert.bg

Посещението на фризьорски салон не е просто фризьорско обслужване, а трябва да бъде приятно изживяване. В добрия салон клиентите могат да очакват не само професионални услуги, но преди всичко приятна и гостоприемна атмосфера. За да можем да предложим най-доброто на вашите клиенти, разполагаме с гама от професионални продукти от първокласни марки като Babyliss Pro, Valera, OHKA Sakura и Epsilon, а подготвяме и други козметични марки BROSH и Slick Gorilla.

 

OHKA

 

Професионална фризьорска ножица
Всички знаем, че чифт висококачествени професионални фризьорски ножици е най-добрият приятел на фризьора. Удобството е един от най-важните фактори, които трябва да имате предвид, когато купувате нови ножици за подстригване. Фризьорите ги използват в по-голямата част от деня си и затова е много важно да изберете функционален и професионален инструмент от доказани марки с ергономични дръжки, които намаляват натоварването на ръцете ви.
 

OHKA


Ръчно изработени ножици OHKA Sakura

Традиционните техники за коване и съчетаването им с модерни технологии позволяват постигане на по-високо качество и иновации. Всяка ножица Sakura е ръчно изработена от квалифицирани майстори и процесът изисква прецизно полиране и настройка, за да се гарантира, че всяка ножица може да постигне най-перфектния ефект на рязане. Резултатът е професионални ножици с най-високо качество за прецизно и контролирано рязане в различни размери и видове, всяка подходяща за различни техники и стилове. Ножицата е необходим инструмент във всеки фризьорски салон, но е подходяща и за лична грижа на косата ви.
 

Galaxy

Attainment

Noble

 

BaByliss

 

Тримери и машинки за подстригване
Електрически самобръсначки и тримери за бръснарски и фризьорски салони. За да постигнете най-добри резултати при подстригване, ще оцените мощна машинка, тримерът за контуриране е идеален за използване върху брадичката, шията и контурите.
 

BaByliss

BaByliss PRO - премиум марка консумативи за фризьори

Френската марка BaByliss PRO с право се нарежда сред най-популярните сред бръснарите и фризьорите по света. В офертата ще намерите стилни и много мощни машини и машинки за подстригване, които са едни от най-надеждните на пазара, професионални сешоари, маши и преси. Иновативни продукти, които ще бъдат оценени от професионалисти, но и от взискателните потребители, изискващи най-високо качество.
 

strojky

жени

Irons

 

Испания

 

Професионални сешоари
Впечатлете клиентите си с нашата гама от професионални сешоари, които гарантирано осигуряват на клиентите ви висока производителност и надеждно изсушаване, независимо от типа коса. Усъвършенствайте своите техники за оформяне с основните дифузери за коса и приставките за сешоар, получете перфектното изсушаване.
 

Valera Swiss

Valera Swiss

Valera е швейцарска марка сешоари с визия да внесе иновативна технология в света на фризьорството. Техните високопроизводителни сешоари променят фризьорската сцена с интелигентна технология и функции, подходящи за повечето салони от висок клас. .
 

Galaxy

Attainment

 

Epsilon

 

Луксозно бръснене
Луксозното бръснене в Barbershop означава да предоставите на клиентите първокласно изживяване, което ги кара да се чувстват свежи, подмладени и добре поддържани. Съчетава традиционни техники за бръснене с висококачествени продукти и лично внимание към детайла, за да създаде едно наистина незабравимо изживяване за клиента.
 

Epsilon

Epsilon

В Epsilon чувстваме нещо, което ни кара да вървим напред с ентусиазъм всеки ден, това е смелостта да се изправим пред създаването на продукти за мъжка грижа с истинска страст. Нашият лайтмотив се повтаря и се състои в предлагането на нашите клиенти на широка гама от продукти с най-добро качество. Нека те наистина помогнат на човека, който държи на имиджа си и се грижи за тялото си, да се подобри и да бъде щастлив от това.
 

Galaxy