Начална страница / Електроника / ТВ, Аудио, Фото & Gaming / Цифрови видеокамери

Insta360 One X2
CINOSXX/A

Безплатна доставка
Комплектът екшън камери Insta360 ONE X ви позволява да уловите приключенията си във всяка посока наведнъж. С няколко докосвания на вашия iPhone можете да рамкирате най-добрите части от кадъра си и да създадете зашеметяваща, кинематографична редакция. Неза

955 лв.
796 лв. без ДДС
бр
Гаранция: 24 месеца
Вторичен склад (по доставчик)Кога ще получа стоката?
Доставка DPD:
Лично превземане:

„Налично от“ имаме потвърждение за доставка на продукта до нашия склад и ще Ви го изпратим в рамките на посочения период.

Поръчайте днес и до 3 - 5 дена го изпращаме към Вас.

Защо при нас
Пазарувайте безопасно

Ние сме проверен клиент в портала на Pazaruvaj.com

Пунктове за доставка

Вашите поръчки ще може да си ги вземете и от пунктове за доставка.

Стоки в собствен склад

98% от асортимента ни се намира в нашия склад и сме готови за незабавното им изпращане.

Безплатна доставка

Безплатна доставка на избрани продукти.

Свързани продукти
Insta360 ONE X Selfie Stick Insta360 ONE X Selfie Stick
37 лв.
Insta360 ONE Selfie Stick Handle for Sports Action Video Camera, 1/4 Screw Thread Skidproof Handed Grip Monopod
сравни
Детайл
На склад 10 и повече броя

Insta360 One X2
CINOSXX/A

Описание на продукта

Insta360 ONE X2, продължение на оригиналния Insta360 ONE, е с Wi-Fi и е в състояние да синхронизира дистанционно с вашето iOS или Android устройство, вместо физически да е свързан с вашия телефон / таблет, както е в случая с оригинала. Insta360 ONE X улавя до 5,7K резолюция 360 видео при 30 кадъра в секунда и 18MP снимки. Две обективи от 200 °, придружени от два вградени микрофона, улавят обкръжението ви от всички ъгли на microSD карта (продава се отделно).

Със заснетите изображения можете да ги прехвърляте през Wi-Fi към придружаващото приложение 360 ONE (с възможност за изтегляне безплатно за iOS / Android) и приложението ги зашива автоматично в едно 360-изображение. От приложението можете допълнително да споделяте изображението от 360 в социалните медии, включително YouTube и Facebook, както и да го предавате на живо. Пълното панорамно изображение може да се премества с плъзгане на пръста ви в приложението, за да можете да намерите ъгъла, който искате да видите, включително зад мястото, където сте стояли, когато снимате изображението. Можете също така да зашиете изображенията в софтуера Insta360 Studio (който може да се изтегли безплатно за Mac / Windows), където можете да упражнявате по-голям контрол върху шева и други фактори.

ONE X разполага с цифрова стабилизация на изображението FlowState на Insta360, която компенсира трептенето, заснето във вашите видеоклипове и ви осигурява по-гладки кадри. Така че не само можете да записвате завладяващо 360 ° видео, но и да го стабилизирате. Камерата предлага и HDR режим, при който камерата заснема множество изображения и ги комбинира в едно рязко „истинско към живота“, „вярно към светлина“ изображение.

Приложението ONE X предоставя много инструменти и функции, които ви позволяват да извлечете много повече от изображението си. Можете да приложите кино бавно движение, за да добавите драма или други желани ефекти към вашия кадър, или да добавите хиперлапс, за да видите как видеото ви се ускорява. Можете също да прекроите частите от 360-изображението, които искате, да добавите музика и ефекти и да редактирате изображението по други начини, всички от вашето мобилно устройство.

С добавянето на незадължителен аксесоар Insta360 Bullet Time за ONE X, камерата поддържа функция, наречена Bullet Time, която е ефект на забавен каданс, подобен на ефекта на замръзване във времето на въртене във филма Матрицата. Добавянето на опционалното GPS Smart Remote ви позволява да записвате GPS данни и да проследявате статистиката на екрана като скорост, надморска височина и посока. ONE X също така поддържа допълнителен Venture Case за много водни спортове и Dive Case за подводни дейности.



Инструкциите са на английски език

Технически параметри
Видео формат: MP4
Bреме за експониране: 30 - 1/8 000
Чувствителност ISO: 100 - 3200
Wi-Fi: ДА
Издръжливост: 80 min
Размери (мм): 46,2 x 113 x 29,8
Тегло (кг): 149 g
Време за зареждане: 90 min
Капацитет (mAh): 1630 mAh
Тип на памет карта: MicroSD
Bluetooth: 4.2
Резолюция на видеозаписа: 4K / 5.7K
EAN: 842126101700
Съдържание на пакета

Insta360 Camera
Преносима чанта за съхранение
Insta360 ONE X батерии
USB кабел за зареждане
Ръководство за бърз старт

Видеа


Въпрос за продукта
 *
 *
 *
 *
  *
Моля попълнете всички полета означени с *.

С изпращането на запитване взимам предвид обработка на личните данни, с цел отговоряне на запитване.