ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Начална страница / Новини / Ревю: Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL - устройство за епилация

Ревю: Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL - устройство за епилация

Digiexpert.bg - Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL     Philips BRI920/00 Lumea Advanced IPL - устройство за епилация с технология с интензивна импулсна светлина
Philips BRI920 / 00 Lumea Advanced IPL - устройство за епилация с технология с интензивна импулсна светлина

Устройство за епилация Philips BRI920/00. Foto 1

Обезкосмяване за поне 3 месеца*.
Epilátor Philips Lumea Advanced прави чудеса, за да предотврати повторното появяване на космите по тялото. Нежните светлинни импулси, при редовна употреба поддържат кожата копринено гладка всеки ден.
Най-малко 85% намаляване на космите при 3 процедури **
 • За тялото
 • Със сензор за тон на кожата
 • 15 минути за процедура на краката
 • + Сатен компактен тример тип писалка
 
Разширена IPL технология, разработена с дерматолози за домашна употреба

Устройство за епилация Philips BRI920/00. Foto 2

IPL означава интензивна импулсна светлина. Epilátor Philips Lumea прилага нежни светлинни импулси към косъма, включително фоликула, и го загрява до 70 градуса по Целзий, след което коренът на косъма навлиза във фаза на покой в растеж и пада естествено. В резултат на това количеството косми постепенно намаляват. Повторното третиране оставя кожата ви красива и гладка. Приложението е безопасно и нежно, дори и на чувствителни зони. Епилаторът Philips Lumea е клинично тестван и разработен в сътрудничество с дерматолози за лесно и ефективно лечение в уюта на вашия дом.
Доказано, безопасно и ефективно приложение

Устройство за епилация Philips BRI920/00. Foto 3

Обективните проучвания показват най-малко 85% намаляване на окосмяването само за 3 процедури **. Първите 4 лечения трябва да се извършват на всеки 2 седмици, след което вече трябва да видите желаните резултати. За да поддържате резултатите си, просто повторете процедурата на всеки 4 седмици. Само след 8 процедури можете да останете без окосмяване поне 3 месеца *. За да увеличите снимката, моля, кликнете върху изображението в галерията в горната част на страницата.
 
Подходящ за широк спектър от тип на косъма и кожата

Устройство за епилация Philips BRI920/00. Foto 4

Philips Lumea Prestige работи ефективно, лесно и безопасно върху голямо разнообразие от видове косми и кожа. Действа върху естествено тъмно руси, кафяви и черни косми и върху тонове на кожата от много бели до тъмнокафяви. Както при други лечения, базирани на IPL, Philips Lumea не може да се използва за лечение на бяла / сива, светло руса или червена коса и не е подходящ за много тъмна кожа. Това се дължи на високия контраст, необходим между пигмента в цвета на косата и пигмента в тонуса на кожата.
Вграден сензор за тон на кожата

Устройство за епилация Philips BRI920/00. Foto 5

Интегрираният сензор за тонус на кожата измерва третирания тен на кожата в началото на всяка сесия и периодично по време на сесията. Ако установи твърде тъмен тон на кожата за този продукт, той автоматично ще спре да излъчва импулси.
 
Епилаторът е с голям прозорец за по-бързо третиране на избраната зона

Устройство за епилация Philips BRI920/00. Foto 6

Голям прозорец за бърза епилация на големи площи като крака.
Special Beauty Edition, включващ компактен тример за корекция на веждите

Устройство за епилация Philips BRI920/00. Foto 7

Тримерът за пътуване от Philips е дискретен инструмент за красота, който прави бързо и лесно премахване дори на най-фините косми по лицето
 
Безплатния Lumea App - личен асистент, който е винаги под ръка
Приложението Lumea е безплатно за изтегляне и предлага уникално и персонализирано IPL изживяване - само за вас. Вашият личен треньор ви служи за да се уверите, че извличате максимума от Lumea и го използвате по правилния начин, за да постигнете дълготрайни резултати. Приложението ви помага да създадете своя персонализиран график при всяка процедура, със съвет. Всичко, което трябва да направите, е да проверявате редовно приложението, за да сте сигурни, че сте в крак с известията или напомнянията.
 

Устройство за епилация Philips BRI920/00. Foto 8

Области на приложение
 • Ръце
 • Крака
 • Корем
 • Подмишници
 • Бикини
Начин на използване
 • Slide and Flash - За нанасяне върху плоски части на тялото
 • Stamp and Flash - За обработка на извити области
Безопасност и регулируеми настройки
 • Сензор за тон на кожата Открива тонуса на кожата ви
 • Интегрирана система за безопасност Предотвратете неволно включване на импулси
 • 5 настройки за светлинна енергия Регулируеми според вашия тип кожа
 • Вграден UV филтър Предпазва кожата от UV светлина
 
БЕЗОПАСЕН ЛИ Е ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ LUMEA ADVANCED?
Да. Клинично доказано е безопасно за домашна употреба.
В светлинния прозорец има вграден UV филтър, който предпазва кожата ви. И други впечатляващи и високотехнологични функции за безопасност.

Устройство за епилация Philips BRI920/00. Foto 9

СЕНЗОР И СИГУРНОСТ ЗА ТОН НА КОЖА
Малкият сензор за тон на кожата точно под големия прозорец на светкавицата.
Преди първата светкавица, Advanced проверява за безопасен тон на кожата. Няма да започне процедурата, ако кожата ви е твърде тъмна. Той показва състоянието на проверката на тона със светлината „Готов“ на гърба на устройството.
KЛесно е да видите светлината „Ready “, когато поставите устройството срещу кожата си.
Индикаторът ‘Ready’ в задната част на Advanced свети в червено, ако открие тон на кожата, който е твърде тъмен за безопасно лечение.
Светлината ‘Ready’ свети в бяло, ако открие безопасен тон на кожата и имате пълен контакт с кожата си.
 
РЕЖИМ STAMP & SLIDE
Противно на изображенията и видеоклиповете, аз предпочитам да държа устройството настрани и да работя около контура на краката си. По този начин е по-лесно да се следи къде е третирана зоната.
Както всички съвременни устройства, Lumea Advanced Philips BRI920/00 се предлага с 2 режима на лечение; Stamp and Flash и Slide and Flash
 • За Stamp & Flash натискате и пускате спусъка за една светкавица, след това отново позиционирате и повтаряте. Най-добре е за участъц, които се нуждаят от малко повече грижи.
 • За Slide & Flash държите спусъка натиснат и след всяка светкавица го плъзгайте през кожата си до следващото положение и повтаряйте. Това е по-удобно за обработка на по-големи площи.
И двата режима са лесни за използване. Между всяка светкавица трябва да преместите главата на прикачения файл с точното количество припокриване, така че прозорецът на светкавицата да се подреди с предишната позиция. Той третира само кожата непосредствено пред прозореца на светкавицата, така че си струва да се концентрирате и да получите най-донри резултати Лесно е, щом го схванете.
Режимът „Slide & Flash“ е подходящ за лечение на краката. Трябваше да изчакам няколко секунди между светкавиците, но е лесно да вляза в добър ритъм - просто изчакайте светкавицата, плъзнете заедно, „светкавица“, след това плъзнете, „светкавица“ и тн.
ЛЕСЕН ЛИ Е ЗА УПОТРЕБА?
ЛЕСНИ СТЪПКИ, КОИТО СЛЕДВАТЕ

Много е лесно да започнете с Philips BRI920 / 00 Lumea Advanced.

Устройство за епилация Philips BRI920/00. Foto 10

Устройство за епилация Philips BRI920/00. Foto 11
Бръснете се преди всяко третиране (освен ако не е обезкосмена зона!)
 
Устройство за епилация Philips BRI920/00. Foto 12
Включете щепсела и натиснете бутона за захранване. Бутоните светят в бяло и ще чуете пускането на вентилатора вътре.
 
Устройство за епилация Philips BRI920/00. Foto 13
Натиснете бутона за захранване, за да преминете и изберете нивото на интензивност. Позиционирайте кожата си под ъгъл от 90 градуса и натиснете бутона за задействане.
 
Устройство за епилация Philips BRI920/00. Foto 14
Плъзнете до следващото място и повторете. Покрийте кожата си в светкавици, като избягвате припокриване.
 
Когато приключите, натиснете и задръжте бутона за захранване за 2 секунди, за да го изключите.
 
СЪВЕТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ТЯЛОТО
Моделите Philips BRI920 / 00 Lumea Advanced се захранват с кабел от електрическатра мрежа. Това означава, че няма батерия за зареждане, така че да можете да го използвате колкото се може повече от тялото си на една процедура. Това обаче отнема време и след известно време става уморително.
Намирането на полезен асистент е идеалният сценарий тук. Той е по-ефективен и много по-удобен - поне за вас! Но ако трябва да го направите сами, опитайте да разделите лечението си на 2 сесии, с продължителност около 30 минути всяка. Пълни крака в една сесия и бикини линия, подмишници, лице и т.н. в друга. По този начин можете да се концентрирате върху възможно най-доброто покритие, а не върху това колко време отнема. В крайна сметка всичко е свързано с резултатите от гладката кожа!
* Среден резултат 71% намаляване на окосмяването по краката, след пълен цикъл на лечение (12 лечения), обективно проучване върху 48 жени в Холандия и Австрия.
** Измерено по крака, 67% от 45 жени достигат 85% или по-високи резултати.
Used materials from philips.co.uk    wearebodybeautiful.com
Защо при нас

Пазарувай безопасно

Ние сме проверен клиент в портала на Pazaruvaj.com

Пунктове за доставка

• личен адрес
• шоурум ни в София
за предплатени поръчки по банков път

Стоки в собствен склад

98% от асортимента ни се намира в нашия склад и сме готови за незабавното им изпращане.

Безплатна доставка

Безплатна доставка на избрани продукти.