Начална страница / Оторизирана услуга

Оторизирана услуга

За всеки продукт, закупен от крайния клиент (потребител), ние предоставяме 24-месечен гаранционен срок в съответствие с Гражданския кодекс. Ако се изисква гаранционно обслужване, можете да се обърнете към оторизиран сервизен център в България, където ще ви съобщят най-близкия сервизен център близо до вашия дом.

Разбира се, ако имате нужда, можете да се свържете директно с нас, където ще бъдем на Ваше разположение за решаването и заедно ще обсъдим най-добрия и бърз начин за решаване на сервисна услугата.

При информирането за гаранционен сервиз ще ви трябва доказателство за покупка (данъчна бележка, която изпращаме по електронен път на вашия имейл адрес при покупката ви), означение на продукта, модел или сериен номер.

За повечето производители се използва като гаранционна карта само доказателство за покупка с означение на продукта и сериен номер (данъчна бележка - фактура). Ако е необходимо, моля, изпратете ни серийния номер на продукта Ви по електронна поща и ще го добавим към вашата разписка за покупка/бележка/фактура. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Защо при нас

Пазарувай безопасно

Ние сме проверен клиент в портала на Pazaruvaj.com

Пунктове за доставка

• личен адрес
• шоурум ни в София
за предплатени поръчки по банков път

Стоки в собствен склад

98% от асортимента ни се намира в нашия склад и сме готови за незабавното им изпращане.

Безплатна доставка

Безплатна доставка на избрани продукти.