ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Начална страница / Новини / Безогледален фотоапарат Nikon Z fc

Безогледален фотоапарат Nikon Z fc

Digiexpert.bg - Безогледален фотоапарат Nikon Z fc    Nikon представя класически безогледален фотоапарат Nikon Z fc с обектив NIKKOR Z DX 18-140 мм f / 3.5-6.3 VR
Nikon представя класически безогледален фотоапарат Nikon Z fc с обектив NIKKOR Z DX 18-140 мм f / 3.5-6.3 VR

Безогледален фотоапарат Nikon Z fc. Foto 1

Nikon пуска нов безогледален SLR модел, наречен Nikon Z fc.
Това е първият модел от серията Z в традиционен дизайн. Устройството напомня за легендарния SLR филм на Nikon FM2, който започва производство през 1982 г. и бележи повратна точка в историята на Nikon. Но това е мястото, където моделът Sikon свършва, Nikon Z fc във формат DX е първата камера от дизайнерската серия Z с новите иновации от тази серия. Електронен окуляр за визьор и гравирано лого на Nikon, използвано през 70-те-80-те години на миналия век.

Безогледален фотоапарат Nikon Z fc. Foto 2

Безогледален фотоапарат Nikon Z fc. Foto 3

Безогледален фотоапарат Nikon Z fc. Foto 4

Корпусът на фотоапарата Nikon Z fc е изработен от лека и издръжлива магнезиева сплав. Вътре в тялото има сензор във формат DX с диагонал от 20,9 мегапиксела (23,5 × 15,7 мм), фокусът се подобрява чрез разпознаване на очите и проследяване на животни, както при моделите Nikon Z7II и Nikon Z6II. Бъдете първият, който поддържа автоматичната компенсация на експозицията и предлагайте 20 предварително зададени настройки за творческо управление на картината за създаване на уникални изрази и регулиране на ефекти. Камерата е оборудвана с 3-инчов накланящ се сензорен екран с размер 1,04 милиона точки и електронен визьор (EVF) с диаметър 0,39 инча с разделителна способност 2,36 милиона точки.
За прехвърляне на изображения и видео с помощта на SnapBridge 2.8 можете да избирате между два режима на свързване и лесно да го използвате за споделяне в социалните мрежи.

Nikon Z fc Product Tour Video
Nikon Z fc ви позволява да зададете широк диапазон на чувствителност от ISO 100-51200, което ви позволява да правите ясни снимки и видеоклипове дори при слаба светлина, да снима непрекъснато със скорост до 11 кадъра в секунда и да записвате NEF (RAW) изображения с цвят 12 или 14 бита дълбочина. Камерата също така ви позволява да записвате видеоклипове в Full HD резолюция до 120 кадъра в секунда или 4K при 30 кадъра в секунда. SD / SDHC карти с памет могат да се използват за съхраняване на изображения. Устройството има USB (type-C), HDMI (type-D), 3,5 мм аудио вход. Поддържат се захранване и USB зареждане. Капацитетът на батерията е достатъчен за около 300 занемания. Устройството е с размери 134,5 × 93,5 × 43,5 мм и тегло 445 грама.

Безогледален фотоапарат Nikon Z fc. Foto 5

Безогледален фотоапарат Nikon Z fc. Foto 6

Nikon Z fc се предлага в комплект с обектива NIKKOR Z DX 16-50mm f / 3.5-6.3 VR (Silver Edition), стандартен сребърен обектив с мащабиране, както и обектив NIKKOR Z 28mm f / 2.8 SE. В традиционен дизайн. И двата обектива са леки и компактни, съчетаващи се хармонично с класическия дизайн на фотоапарата.

Безогледален фотоапарат Nikon Z fc. Foto 7 Безогледален фотоапарат Nikon Z fc. Foto 8

В допълнение, Nikon обяви разработването на нов обектив NIKKOR Z DX 18-140mm f / 3.5-6.3 VR с променливо фокусно разстояние. Мощният обектив с мащабиране е предназначен за APS-C фотоапарати (формат Nikon DX), които използват стойка Nikon Z.
Used materials from itc.ua
Защо при нас

Пазарувай безопасно

Ние сме проверен клиент в портала на Pazaruvaj.com

Пунктове за доставка

• личен адрес
• шоурум ни в София
за предплатени поръчки по банков път

Стоки в собствен склад

98% от асортимента ни се намира в нашия склад и сме готови за незабавното им изпращане.

Безплатна доставка

Безплатна доставка на избрани продукти.