Начална страница / Битова техника / Робот за почистване

Rowenta RR7447WH X-Plorer Serie 60
RR7447WH

Безплатна доставка
Въртяща се централна четка. Режими на почистване методичен, за силно замърсени зони, за почистване на ъгли и пространствата около стените. Тип батерия Литиево-йонна батерия. Времетраене на работния режим 90 мин.

555 лв.
463 лв. без ДДС
бр
Гаранция: 24 месеца
На склад 5 и повече брояКога ще получа стоката?
Доставка DPD: в петък 10. 12.
Лично превземане: в петък 10. 12.

Продуктът е физически наличен в нашия дистрибуционен склад.

Поръчайте днес до 13:30 часа и го изпращаме към вас на същият ден. Очаквано време за доставка: 4- 5 работни дни

Защо при нас
Пазарувайте безопасно

Ние сме проверен клиент в портала на Pazaruvaj.com

Пунктове за доставка

Вашите поръчки ще може да си ги вземете и от пунктове за доставка.

Стоки в собствен склад

98% от асортимента ни се намира в нашия склад и сме готови за незабавното им изпращане.

Безплатна доставка

Безплатна доставка на избрани продукти.

Rowenta RR7447WH X-Plorer Serie 60
RR7447WH

Описание на продукта

С прахосмукачката-робот Rowenta X-Plorer 60 почиствате дома си и премахвате алергените от праха без капка напрежение! Системата Aqua Force измива подовете, докато почиства праха – истинска функция „2 в 1“, която предоставя перфектни, видими резултати! Високоефективната филтрация осигурява 99,9% задържане на събрания прах. Най-тънката* прахосмукачка-робот на пазара с височина от едва 6 cm, тя преминава дори под ниски мебели. Методичната ѝ навигационна система Smart Exploration 4.0 покрива подовата повърхност на целия ви дом с изключителна прецизност. В добавка е интуитивна и лесна за използване: просто се свържете с приложението и управлявайте робота си от разстояние, отвсякъде, по всяко време. Той дори е съвместим с гласови асистенти за истинско делегиране на задълженията!

3 РЕЖИМА НА ПОЧИСТВАНЕ
Methodical: интелигентна навигация, управлявана от жироскопа, за пълно покритие без пропуснати места. Spot: спирали навън от начална точка, идеално за почистване на конкретна област. Wall Follow: почиства специално по дължината на стени и лайсни.

ПРОЕКТИРАНА ИДЕАЛНО ЗА БОРБА С АЛЕРГЕНИТЕ В ПРАХА
Система Aqua Force: измива пода, докато почиства праха, за премахване на дори най-фините частици. Истинска функция "2 в 1" за пестене на време и делегиране повече от всякога!  Високоефективен филтър: осигурява задържане на 99,9% от праха за максимален комфорт.

ИНТУИТИВНО РЕШЕНИЕ, ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА СЕ ТОПУСНЕТЕ
Напълно свързано решение, което ви освобождава от задълженията за почистване, с автоматично сдвояване със съответното безплатно приложение за почистване, планиране и управление на поддръжката с едно докосване от всяко място и по всяко време. Свържете и със своя електронен личен асистент за удобно управление с гласови команди и делегиране на задълженията!

НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА SMART EXPLORATION 4.0 ЗА ОПТИМАЛНО ПОКРИТИЕ НА ПОВЪРХНОСТТА
Уникално съчетание за безпроблемна, наистина интегрирана смарт навигационна система: технология с жироскоп и инфрачервени датчици за прецизно покритие на дома ви с движение по много логичен маршрут най-актуална технология на странична камера за идеално следване на стените, функция за откриване на килими, която разпознава типа на настилката и автоматично адаптира мощността на засмукване за оптимална ефективност

ИЗДРЪЖЛИВА И МОЩНА
Високоефективната литиево-йонна батерия осигурява време за работа до 60 минути с технология за интелигентно зареждане, която ви позволява да зареждате само колкото е необходимо, за да продължите почистването. Плюс издръжлива конструкция, създадена за трайно високо представяне. 


Технически параметри
Тегло (кг): 2,7 kg
Обем на кофата/плик за прах: 0,4L
Размери (мм): 325 x 325 x 60
Ниво на шум (dB(A)): 65 dB(A)
Вид на пода: Килим, Плочки и дървени подове
Картиране: ДА
Време за зареждане: 4 h
Издръжливост: 90 min.
EAN: 3221614006814
Съдържание на пакета

Воден резервоар
2 мопа

Въпрос за продукта
 *
 *
 *
 *
  *
Моля попълнете всички полета означени с *.

С изпращането на запитване взимам предвид обработка на личните данни, с цел отговоряне на запитване.