Начална страница / Новини / iRobot Roomba i7+

iRobot Roomba i7+

Digiexpert.bg - iRobot Roomba i7+    Roomba i7 + е не само наистина добра прахосмукачка, но и като пълноценен домашен помощник.
Американската компания iRobot отново ни демонстрира невероятни функции и ъпгрейди на предлаганите продукти. Моделът Roomba i7 +, който ви представяме днес, е оборудван със специална докинг станция, която автоматично почиства резервоара за прахосмукачка след всяко използване. Това прави целия процес още по-лесен и отнема по-малко време. Благодарение на всичко това, Roomba i7 + е не само наистина добра прахосмукачка, но и като пълноценен домашен помощник.
Roomba i7+ рецензии
Roomba i7 + е роботизирана прахосмукачка с класическа форма и подредба. В долната част има няколко бутона и дръжка за носене, които не срещаме много често при роботизирани прахосмукачки. Това е много практично решение, особено ако ще наложи премествате на прахосмукачката между етажите.

iRobot Roomba i7+. Foto 1

Отпред има обичайната защита с набор от сензори. Между другото, сензорите са навсякъде, отгоре, отпред, отдолу и отстрани. Всички те помагат на прахосмукачката да се “ориентира” правилно в пространството и ловко да избягва препятствията.

iRobot Roomba i7+. Foto 2

iRobot Roomba i7+. Foto 3

iRobot Roomba i7+. Foto 5

Обръщаме прахосмукачката и виждаме умно решение - чифт гумирани ролки със специални гребени, които се въртят един към друг. На практика това означава, че прахосмукачката почиства по-добре от всеки свой предшественик с обикновена турбо четка. Има и допълнителна четка, която изхвърля мръсотията и праха в зоната за почистване. Благодарение на големите колела, Roomba i7 + лесно минава през 2 см високи прагове.

iRobot Roomba i7+. Foto 6

Докинг станция Roomba i7 + и процесът на почистване
Кошът за боклук на робота има още един интересен елемент - докинг порта с докинг станция. Самата докинг станция е доста голяма. Състои се от класическа торба, която може да побере праха, събран за средно до 30 дни - ако почиствате относително малък апартамент на ден. И разбира се докинг станцията, където роботът се зарежда след всяко почистване. Принципът на работа на докинг станцията е следният: след всяко почистване роботът се връща в докинг станцията и процесът на почистване на контейнера започва автоматично. Отнема около 5-7 секунди. След това контейнерът за прахосмукачка остава напълно празен. Когато чантата на докинг станцията е пълна, приложението ви уведомява, че трябва да бъде заменена.
Roomba i7 + е здраво закрепен към докинг станцията и по време на почистването не излиза прах в околността. Единственият относителен недостатък на целия този процес е по-високото ниво на шум, но всичко се случва много бързо.

iRobot Roomba i7+. Foto 4

iRobot Roomba i7+. Foto 7

Приложение IRobot и управление на прахосмукачка
На корпуса на прахосмукачката има три бутона, с които можете да стартирате и спрете почистването и да върнете прахосмукачката в основна позиция. За да използвате пълния потенциал на роботизирана прахосмукачка, препоръчваме да инсталирате приложението iRobot.
Благодарение на това приложение можете да управлявате робота от всяко място с помощта на телефона си. Първоначалната настройка е стандартна: регистрирате се и посочвате точката за достъп (поддържат се мрежи 2,4 и 5 GHz), към която ще бъде свързана прахосмукачката, и ще създадете акаунт.
Освен това прахосмукачката е в състояние да анализира нивото на замърсяване и след почистване в приложението ще бъде показана карта на вашата стая, където ще бъдат показани зоните с най-голямо замърсяване. И по време на по-нататъшното почистване прахосмукачката ще се фокусира върху тези места. Роботът Roomba i7 не само се движи по стандартния маршрут, но и може да се справи с процеса на почистване практично.
Графикът на почистване е конфигуриран с детайли, но е възможно и индивидуално, например, можете да планирате почистване за определена дата или за конкретни дни и часове, както и да зададете необходимите зони за почистване и вид почистване.
Можете също да използвате приложението, за да включите управлението на прахосмукачката, като използвате гласови асистенти Alexa и Google Assistant.
По отношение на цената, Roombai7 не е от най-евтините варианти, но що се отнася до качеството на почистване, функционалността и характеристиките, това е един от най-добрите решения сред роботите. Roomba i7 наистина може да улесни ежедневието.
Защо при нас

Пазарувай безопасно

Ние сме проверен клиент в портала на Pazaruvaj.com

Пунктове за доставка

• личен адрес
• шоурум ни в София
за предплатени поръчки по банков път

Стоки в собствен склад

98% от асортимента ни се намира в нашия склад и сме готови за незабавното им изпращане.

Безплатна доставка

Безплатна доставка на избрани продукти.