Начална страница / Цифрови фотоапарати / Обективи / Травъл зум обектив

Tamron AF SP 24-70mm f/2,8 Di VC USD Nikon
A007N

Безплатна доставка
Tamron SP 24-70mm f / 2.8 Di VC USD - Играйте със светлина, докато изследвате фините аспекти на красотата. Изцяло нов, високоскоростен обектив със стандартно увеличение със стабилизация на изображението.
Tamron AF SP 24-70mm f/2,8 Di VC USD Nikon  - 1
Tamron AF SP 24-70mm f/2,8 Di VC USD Nikon - 2/3Tamron AF SP 24-70mm f/2,8 Di VC USD Nikon - 3/3

1683 лв.
1403 лв. без ДДС
-24%
2220 лв.
Спестявате 537 лв.
Гаранция: 24 месеца
ПродаденоКога ще получа стоката?
Доставка DPD:
Лично превземане:

Продуктът не е на склада. В случай, на уточнение за наличност, моля свържете се с нас.

Защо при нас
Пазарувайте безопасно

Ние сме проверен клиент в портала на Pazaruvaj.com

Пунктове за доставка

Вашите поръчки ще може да си ги вземете и от пунктове за доставка.

Стоки в собствен склад

98% от асортимента ни се намира в нашия склад и сме готови за незабавното им изпращане.

Безплатна доставка

Безплатна доставка на избрани продукти.

Tamron AF SP 24-70mm f/2,8 Di VC USD Nikon
A007N

Описание на продукта

Фотографските са чакали пълнофункционален обектив с мащабиране с постоянна бленда. Чакането приключи. A007 е висококачествен, високо функционален, високоскоростен обектив със стандартно увеличение, покриващ фокусния диапазон 24-70 мм * 1. Той включва както собствената VC (компенсация на вибрациите) на Tamron стабилизация на изображението за намаляване на трептенето, така и неговия мотор USD (Ultrasonic Silent Drive), позволяващ бързо, безшумно автофокусиране. Този обектив от серия SP (Super Performance) използва напълно специализирани стъклени елементи в оформлението на обектива, проектирани с най-висок приоритет за качеството на изображението, включително три LD елемента и две XR (Extra Refractive Index) очила. Tamron е свел до минимум всички видове хроматични аберации в A007, което го прави обектив в горната част на класа си, независимо дали го използвате на цифров APS-C, пълнокадров или 35-милиметров огледален фотоапарат. Блендата F / 2.8 на A007 позволява баланс между брилянтна разделителна способност и красиви меки blur ефекти . Този идеален обектив използва пълноценно закръглената диафрагма на Tamron * 2 и неподправеното, артистично размазване, което осигурява. Това е и първата леща на Tamron с новата ни устойчива на влага конструкция. Портрети. Пейзажи. Студийни издънки. Това е обективът за всички тях. Улавяйте най-фините детайли на вашите изображения точно по начина, по който винаги сте искали. Разширете своето изкуство до границите на вашето вдъхновение с A007.

Технологии за лесна употреба
Първият в света * F / 2.8 високоскоростен обектив със стандартно увеличение със стабилизация на изображението. Изцяло нов VC (компенсация на вибрациите).
Този високоскоростен обектив F / 2.8 е оборудван с VC (система за компенсация на вибрациите), която осигурява стабилно изображение, което изглежда почти залепено във визьора. Дори при условия на слаба осветеност е възможно снимане от ръка, без да се тревожи за разклащането на камерата. VC на Tamron е система с три намотки, при която три задвижващи намотки активират електромагнитно VC-групата с компенсация на разклащането чрез три керамични топки. Елементите на лещата VC се задържат на място само при контакт с керамичните топки, като се постига плавно движение с малко триене. Това осигурява стабилно изображение във визьора с отлично проследяване. Оригиналният VC механизъм за стабилизиране на изображението на Tamron използва подвижна магнитна система, при която тежък магнит е разположен близо до подвижния VC елемент на лещата. В новия VC модул позициите на магнита и намотката са обърнати, поради което VC оптичният елемент на лещата е прикрепен към намотката. Новият VC механизъм използва движещ се бобинен механизъм с лека бобина, а по-леката бобина намалява натоварването на задвижващата система. По този начин, по-лекият, по-компактен нов VC модул допринася за общото леко тегло и компактен размер на обектива.

Пълният ръчен фокус улеснява фината настройка.
Всички обективи Tamron имат висока прецизност на автофокус и са проектирани да улавят обекти лесно при почти всяка ситуация, но понякога фотограф иска да прецизира и прави корекции в движение. Интегрирането на ръчно фокусиране на пълен работен ден предлага точно това: вместо да бъркате с превключватели, фотографите могат да превключват от автофокус към ръчен фокус, като просто регулират фокусния пръстен. Тази функция помага на обектива да постигне впечатляващи резултати дори в телефото ситуации, когато дълбочината на рязкост е тясна.

Бързо, точно, тихо фокусиране.
В ултразвуковия двигател пиезоелектричният елемент, разположен в пръстенообразна форма, генерира ултразвукови вибрации в метален пръстен статор и енергията на вибрациите се използва за завъртане на метален пръстен ротор, който е прикрепен към статора. От своя страна енергията на въртене се прехвърля от металния пръстенен ротор, за да работи фокусната леща. Резултатът е обектив с нисък шум и висок въртящ момент, силно отзивчив, бърз фокус.

A Tamron First: Конструкция, устойчива на влага.
Добавена е устойчива на влага конструкция, за да се предотврати проникването на вода в обектива. Идеален е за фотография на открито.

Технически параметри
Тип байонет: Nikon F
Разпределяне според фокуса: Основен
Макс. фокусно разстояние (mm): 70
Диаметър на филтъра: 82
Мин. фокусно разстояние (см): 38
EAN: 4960371005607
Съдържание на пакета

Tamron AF SP 24-70mm f/2,8 Di VC USD Nikon
Tamron lens cap
Tamron bayonet cap
Lens hood

Въпрос за продукта
 *
 *
 *
 *
  *
Моля попълнете всички полета означени с *.

С изпращането на запитване взимам предвид обработка на личните данни, с цел отговоряне на запитване.