Начална страница / Новини / Canon EOS 1DX Mark III

Canon EOS 1DX Mark III

Digiexpert.bg - Canon EOS 1DX Mark III    Canon 1DX Mark III – Моделът разполага и с по-бърз механизъм за повдигане. Електронният затвор позволява непрекъснато снимане с 20 кадъра в секунда, използвайки дисплея, проследяване на автофокус и автоматично експониране.
Камерата с нов пълнокадров 20,1-мегапикселов сензор, система за автоматично фокусиране Canon Dual Pixel и процесор за изображения Digic X (производителността е 3,1 пъти по-висока в сравнение с двата чипа Digic 6+ в 1DX Mark II). Сензорът използва нов нискочестотен филтър, който изглажда изображението в по-малка степен и ви позволява да получите по-детайлно изображение в сравнение с предишния модел. Сензорът също има повишена скорост на четене на данни, с което увеличава скоростта на серийното сканиране. AF системата съдържа 191 фокусни точки, от които 155 са кръстосани.

Canon EOS 1DX Mark III. Foto 1

Камерата canon 1dx mark iii ви позволява да променяте чувствителността в диапазона от iso 100-102400 (iso 50-819200 в разширен режим). Canon 1DX Mark III подобрява качеството на снимане и използва високите стойности на ISO 6400-12800, често използвани от новинарски и спортни фотографи. Скоростта на механичния затвор е увеличена до 16 (от 14 в предишния модел).
Моделът разполага и с по-бърз механизъм за повдигане. Електронният затвор позволява непрекъснато снимане с 20 кадъра в секунда, използвайки дисплея, проследяване на автофокус и автоматично експониране.

Canon EOS 1DX Mark III. Foto 2

амерата ви позволява да записвате файлове в 10-битов HEIF (високоефективен графичен файл) формат вместо или заедно с JPEG. Тези файлове осигуряват по-широк динамичен диапазон и по-широка гама от цветове от JPEG файловете, но също така заемат по-малко място в сравнение с RAW файловете. Възможен е видеозапис с параметри 5,5 K (5472 × 2286) 60p RAW и също 4K UHD (със и без изрязване) DCI 60p. Видеото може да се записва на карти с вътрешна памет със скорост на потока до 340 Mbit/s в 10-битов формат на Canon HEVC (H.265), до 1000 Mbit / s в режим All-I и до 2600 Mbit / s, използвайки RAW 5.5 K 60p. Можете също да записвате на външни устройства. За запазване на записа могат да се използват две CFexpress 1.0 карти. Тяхната скорост ви позволява да направите серия до 1000 снимки (едновременно в RAW и JPEG формати) без препълване на буфера.
Има и нов порт USB 3.1 Gen 2, безжични WiFi и Bluetooth модули, GPS модул, конектори за слушалки и микрофон. Теглото на устройството е 1440 г. Капакът осигурява защита срещу прах, влага и удари.

Canon EOS 1DX Mark III. Foto 3

Canon EOS 1DX Mark III. Foto 4

Защо при нас

Пазарувай безопасно

Ние сме проверен клиент в портала на Pazaruvaj.com

Пунктове за доставка

• личен адрес
• шоурум ни в София
за предплатени поръчки по банков път

Стоки в собствен склад

98% от асортимента ни се намира в нашия склад и сме готови за незабавното им изпращане.

Безплатна доставка

Безплатна доставка на избрани продукти.