Начална страница / Доставка

Доставка


Доставки на стоки от DPD

Поръчките, които са направени в работен ден преди 13:30 часа. се изпращат на същият ден. В деня на доставката на пакета ще получите имейл и SMS съобщение, което включва и контакт на шофьор от DPD. При необходимост е възможно да се договори и различна дата за доставка през делничните дни. DPD има регионални депа за доставка, благодарение на което пратките се доставят навреме на всяко място в България.

При доставка, моля, проверете цялата пратка. Ако намерите пакет с някакъв видим дефект, е необходимо да попълните протокола за щети заедно със шофьора. За механичната повреда на пратката трябва да информирате шофьора преди да вземете и подпише листа за доставяне. Следващите рекламации от подобно естество след подписването на листа за доставяне няма да бъдат взети под внимание на рекламационни условия на DPD.

При закупуване на малки уреди, разходите за доставка до адреса са 8 лв.
Безплатна доставка на избрани продукти.
Разходите за доставка винаги се показват в количката преди потвърждаване на поръчката.

Speedy offices е мрежа от пунктове за лично вземане на пратките, която осигурява доставки на стоки в цяла България. Обикновено срокът за доставка на пакета в пунктовете е 5 - 6 работни дни от изпращането на стоката от склада. Пратките ще са в наличност до 7 дни за взимане от пункта. Пакетите са лимитирани до тегло 10 килограма, също така има лимити и за големина на пакета, максимално 3000 лв. наложен платеж. Такса за доставка на пакета в пункта е 13 лв. с ДДС. Безплатна доставка на избрани продукти.   По-подробна информация ще намерите и в пунктовете на  Zásilkovnа тук.

Защо при нас

Пазарувайте безопасно

Ние сме проверен клиент на портала и притежаваме сертификати dTest и APEK.

Пунктове за доставка

Вземете вашите поръчки от пунктовете за доставка.

Стоки в собствен склад

98% от асортимента ни се намира в нашия склад и сме готови за незабавното им изпращане.

Безплатна доставка

Безплатна доставка на избрани продукти.