Начална страница / Доставка

Доставка

Преди опаковката да бъде предадена на превозвача или на пункта за доставка, продуктът се проверява визуално в нашия склад. След това продуктът е внимателно опакован в кутия за транспортиране, която съдържа пълнежния материал, за да се избегнат повреди по време на транспортиране. Впоследствие опакованият по този начин продукт се предава на експедиционния отдел, който обработва доставката на опаковката до съответния куриер или доставянето му до мястото за доставяне. Всички пакети се доставят в режим "Fragile" с голямо внимание на внимателно боравене. В деня на доставката на опаковката до пункта за доставка или до адреса за доставка ще получите SMS съобщение и имейл с информация за времето за доставка на опаковката.

Вярваме, че като ние, управител на електронния магазин, така и вие също ще бъдете доволни от доставянето на вашите продукти.

Доставки на стоки от DPD

Поръчките, които са направени в работен ден преди 13:30 часа. се изпращат на същият ден. В деня на доставката на пакета ще получите имейл и SMS съобщение, което включва и контакт на шофьор от DPD. При необходимост е възможно да се договори и различна дата за доставка през делничните дни. DPD има регионални депа за доставка, благодарение на което пратките се доставят навреме на всяко място в България.

При доставка, моля, проверете цялата пратка. Ако намерите пакет с някакъв видим дефект, е необходимо да попълните протокола за щети заедно със шофьора. За механичната повреда на пратката трябва да информирате шофьора преди да вземете и подпише листа за доставяне. Следващите рекламации от подобно естество след подписването на листа за доставяне няма да бъдат взети под внимание на рекламационни условия на DPD.

По принцип когато се закупуват малки уреди, разходите за доставка до адреса са 13 лв.
Доставката за фотоапаратите и обективите е безплатна.
Разходите за доставка винаги се показват в количката преди потвърждаване на поръчката.

Speedy offices е мрежа от пунктове за лично превземане на пратките, която исигурява доставки на стоки в цяла България. Обиконен срок за доставка на пакета в пунктовете е  5 - 6 работни дена от изпращането на стоката от склада. Пратките ще са в наличност по време на 7 дена, когато може да си ги вземете от пункта. Пакетите са лимитирани по тегло, което означава, че рез пункта може да си вземете пакета максимално до 10 килограма, също така има лимити и за големина на пакета и максимално 3000 лв. наложен платеж.  Такса за доставка на пакета в пункта е 13 лв. с ДДС. Естествено фотоапарати, обективи и избрани продукти са без такси.   По-подробна информация ще намерите и в пунктовете на  Zásilkovnа тук.

Защо при нас

Пазарувайте безопасно

Ние сме проверен клиент на портала и притежаваме сертификати dTest и APEK.

Пунктове за доставка

Вашите поръчки ще може да си ги вземете и от пунктове за доставка.

Стоки в собствен склад

98% от асортимента ни се намира в нашия склад и сме готови за незабавното им изпращане.

Безплатна доставка

За всички цифрови фотоапарати и обективи, имате безплатна доставка в България.