Начална страница / Наличност

Наличност

Доставката не е възможна преди Коледа 

НА СКЛАДА - ВЕДНАГА ЗА ЕКСПЕДИЦИЯ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.

Продуктите, които са така означени, са физически налични в нашия дистрибуционен склад. В случай на поръчка до 13:30 часа още в същия ден предаваме поръчката за експедиция.

 

Доставка от DPD на посочения от вас адрес: Поръчките, които са направени в работен ден преди 13:30 часа. се изпращат на същият ден. В деня на доставката ще получите подробна информация за доставката (ще получите имейл и SMS).

ПРОДУКТЪТ Е В СКЛАДА ЗА ПОДГОТВИТЕЛНО СЪХРАНЕНИЕ

Ако така е написано към продукта за неговата наличност, то означава, че продуктът се намира в наш съседен склад, от където го преместваме до нашия дистрибуционен склад и го изпращаме чрез куриерски фирми до Вас. Продуктът доставяме до 4-5 дена от получаване на Вашата поръчка, след това веднага го изпращаме. При всеки един продукт е написано отделно времето за доставка.

ПРОДАДЕНО

Продукт с това означение актуално не се намира в нашия склад нито в склада на доставчика. Ако имате въпроси, моля обадете се на наша инфолиния: +35 9 24930183 (Телефонна централа: винаги е нужно да въведете при избиране  на номера отпред +359), Eмайл: info@digiexpert.bg

В случай на термина "Наличен от", имаме потвърждение за доставката на продукта в нашия склад и ще Ви бъде изпратена до посочената дата.

Информация: Моля взимайте предвид, че в изключителни случаи може да се получи закъснение на доставката с 1 работен ден, поради препълване на складовия капацитет. Ако имате въпроси, моля обадете ни се.

Защо при нас

Пазарувайте безопасно

Ние сме проверен клиент на портала и притежаваме сертификати dTest и APEK.

Пунктове за доставка

Вземете вашите поръчки от пунктовете за доставка.

Стоки в собствен склад

98% от асортимента ни се намира в нашия склад и сме готови за незабавното им изпращане.

Безплатна доставка

Безплатна доставка на избрани продукти.