ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Начална страница / Наличност

Наличност

НА СКЛАДА - ВЕДНАГА ЗА ЕКСПЕДИЦИЯ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.

Продуктите, които са така означени, са физически налични в нашия дистрибуционен склад. В случай на поръчка до 13:30 часа още в същия ден предаваме поръчката за експедиция.

Доставка от DPD на посочения от вас адрес: Поръчките, които са направени в работен ден преди 13:30 часа. се изпращат на същият ден. В деня на доставката ще получите подробна информация за доставката (ще получите имейл и SMS).


ПРОДУКТЪТ Е В СКЛАДА ЗА ПОДГОТВИТЕЛНО СЪХРАНЕНИЕ

Ако така е написано към продукта за неговата наличност, то означава, че продуктът се намира в наш съседен склад, от където го преместваме до нашия дистрибуционен склад и го изпращаме чрез куриерски фирми до Вас. Продуктът доставяме до 4-5 дена от получаване на Вашата поръчка, след това веднага го изпращаме. При всеки един продукт е написано отделно времето за доставка.


ПРОДАДЕНО

Продукт с това означение актуално не се намира в нашия склад нито в склада на доставчика. Ако имате въпроси, моля обадете се на наша инфолиния: +359 877 434266 (Телефонна централа: винаги е нужно да въведете при избиране  на номера отпред +359), Eмайл: info@digiexpert.bg

В случай на термина "Наличен от", имаме потвърждение за доставката на продукта в нашия склад и ще Ви бъде изпратена до посочената дата.

Информация: Моля взимайте предвид, че в изключителни случаи може да се получи закъснение на доставката с 1 работен ден, поради препълване на складовия капацитет. Ако имате въпроси, моля обадете ни се.

Защо при нас

Пазарувай безопасно

Ние сме проверен клиент в портала на Pazaruvaj.com

Пунктове за доставка

• личен адрес
• шоурум ни в София
за предплатени поръчки по банков път

Стоки в собствен склад

98% от асортимента ни се намира в нашия склад и сме готови за незабавното им изпращане.

Безплатна доставка

Безплатна доставка на избрани продукти.